TERMÉKISMERTETŐ

 

Az EMA-LION Kft alapvetően háztartási célú zománcozott főző, sütő és kisegítő un. egyéb termékeket, valamint zománcozott táblát gyárt. 1981óta Teflon® bevonatrendszerekkel (Classic, Platinum) tudja ellátni zománcozott termékeit.

A főzőedények ( lábas, fazék ) készülhetnek fémfüllel, a lábasok és a sütőtálak műanyagnyéllel is. A fedők kivitele is változhat. A zománcozott fémfedők készülhetnek fémfüllel, műanyaggombbal és műanyag ujjvédővel, műanyaggombbal és rozsdamentes ujjvédővel ill. a korperemes üvegfedők rozsdamentes gombbal és ujjvédővel.

Az edénytest kívül lehet egyszínű (színes), árnyalt és dekorált, azaz matricával ellátott kivitelű.

Minden egyes kivitel (fedő típusa, fül fajtája, test típusa, test kívül: színes, árnyalt, dekor (általában egyfajta matricás), belül: zománc vagy Teflon® valamelyik bevonatrendszere, fül vagy nyél) más-más cikkszámot kap. Eltérő - a minimális széria nagyságot meghaladó - érdeklődés esetén az árral egy időben a cikkszámot is megadjuk a konkrét termék és kivitel ismeretében.

A kirendeltségek a standard cikkekből általában készlettel rendelkeznek, ill. rendelést vesznek fel, a termékeket megegyezés esetén a megadott szállítási címre szállítják.